Strada Garabet Ibrăileanu nr. 1, Iași

Pentru profesioniști

primăvara dermatologică ieșeană

Dragi colegi,


Suntem onorați şi fericiți să vă invităm la o ediție aniversară ce va rămâne cu siguranță în istoria școlii dermatologice românești. Având în vedere situația mondială și națională creată de infecția cu COVID-19, vă anunțăm că și anul acesta se va desfășura online, în condiții de totală siguranță pentru participanți, lectorii naționali și internaționali, partenerii din industria farmaceutică cât și pentru întreaga populație.

Fiind o ediție aniversară înscrierile sunt gratuite pentru medicii, asistenții medicali și farmaciștii din cadrul Spitalului Clinic C.F. Iași și sunt disponibile aici

Cu peste 1800 de participanți înscriși până la acest moment, peste 100 de lectori consacraţi din ţară şi din străinătate, PDI are un standard ştiinţific greu de egalat, programul manifestării fiind reprezentat de o succesiune de CURSURI, WORKSHOPURI şi PRELEGERI cu impact teoretic şi practic imediat. Tot ceea ce este nou şi valoros în DERMATOLOGIA LA INTERFAŢA CU ALTE SPECIALITĂŢI MEDICALEeste prezentat, în avanpremieră la PDI 2021!

Prezenţă dumneavoastră în număr cât mai mare, aşa cum ne-aţi obişnuit în ultimii ani, va confirma, o dată în plus, succesul incontestabil de care se bucură acest eveniment ştiinţific naţional de referinţă!

Comitetul de organizare al PDI vă promite o ediție aniversară de neegalat şi o atmosferă de dialog, profesionalism, eleganţă în împărtăşirea experienţei medicale şi în relaţionarea intercolegială!

Cu prietenie și deosebită considerație,

Prof. Univ. Dr. Daciana Elena Brănişteanu 
Preşedinte PDI
Preşedinte ADEM
Șef lucr. Dr. Mihail Glod
Managerul al Spitalului CF Iași

 

Onco 2021

Highlights:  Conferintă multidisciplinară, interactivăMasterclasses cu key-opinion-leaders internaționali. Onco up-date 2021 în: Cancerul de sân, cancerul de prostată, cancerul de plămân, cancerul de colon. Premieră: Acreditare europeană CME.

Pedia 2021

Highlights: Program științific de cea mai înaltă calitate:
Imunologie, alergologie, chirurgie pediatrică, gastroenterologie și nutriție, nefrologie, boli infecțioase, neurologie, genetică, urgențe pediatrice majore, ș.a.
Ghiduri și protocoale în pediatrie 2021. 24 Credite EMC.

 Centenar Cantacuzino 2021

Highlights:  Eveniment multidisciplinar pentru specialiștii din domeniile: boli infecțioase, epidemiologie, sănătate publică, alergologie, virusologie. Produse marca Institutul CantacuzinoCercetare virusologică – microbiologică-imunologică. Actualități în dezvoltarea imunității ș.a.