Deprecated: Required parameter $submit_text follows optional parameter $list in /home4/r85715spit/public_html/spitalcfiasi.ro/wp-content/plugins/yikes-inc-easy-mailchimp-extender/public/helpers.php on line 14
Prezentare generală – CFIASI
Strada Garabet Ibrăileanu nr. 1, Iași

Prezentare generală

VIZIUNE. MISIUNE. VALORI.
1
Atingerea excelenței în activitatea medicală și în cercetarea științifică.
2
Asigurarea accesului la servicii medicale de calitate, într-un mediu curat și sigur.
3
Respect, integritate, excelență, implicare, muncă în echipă, sprijinirea și aprecierea angajaților, responsabilitate.
SPITALUL  CF Iași
Asigurăm pacienților noștri servicii medicale preventive, curative, de recuperare și paliative. Acestea cuprind consultații, investigații, stabilirea diagnosticului, tratamente medicale și chirurgicale, îngrijire, recuperare, tratament medicamentos, materiale sanitare, dispozitive medicale, cazare și masă.

Serviciile noastre paraclinice cuprind un Laborator de analize medicale și un Laborator de Radiologie și Imagistică Medicală.

Acordăm servicii de prim ajutor și asistență medicală de urgență oricărei persoane care se prezintă la spital, precum și asistență medicală pentru personalul care concură la siguranța circulației.

9139
Pacienți tratați în spital
14819
Consulații Ambulatoriu integrat Iași
1521
Consultații Ambulatoriu de specialitate Suceava
1254
Intervenții chirurgicale
FĂ O PROGRAMARE!
În cadrul spitalului nostru își desfășoară activitatea opt secții, din care șase secții sunt secții clinice (Chirurgie generală, Dermatovenerologie, Medicină internă, Oftalmologie, ORL, Recuperare, Medicină Fizică și Balneologie) ți două neclinice (ATI, Neurologie) Asigurăm asistență medicală prin cele două Ambulatorii de specialitate din Iași și din Suceava.